Select the language by clicking the flag

language=en language=fi language=se
logo

Tili- ja isännöinti m²

Sivusto näytetään sinulle suomeksi, koska selaimesi kieliasetuksissa suomi on ensisijainen kieli. Voit kuitenkin valita jonkin muun sivustomme tukevan kielen jokaisen sivun yläreunassa olevasta lippumenusta. Sivustomme kielituki on englannille, ruotsille ja suomelle. Lisää kieliä on tulossa myöhemmin.

Puhdasta isännöintiä!

Olemme Keski-Suomessa, Espoossa, Kuopiossa toimiva isännöintitoimisto, joka laittaa taloyhtiöiden asiat järjestykseen ja myös pitää ne järjestyksessä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti! Jyväskylässä toimimme nimellä Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy ja muualla aputoiminimellämme Tili ja isännöinti m2.

Henkilöstömme on poikkeuksellisen osaavaa ja kokenutta. Itse tekemämme ns. zero-admin extranet-palvelumme yhdessä markkinoiden esityksellisimpiin kiinteistönhallintajärjestelmiin tuo meille melkoisen kilpailuedun, ja pystymme tarjoamaan palveluitamme sangen edullisella hinta/laatu-suhteella.

Mitä isännöitsijä tekee

Isännöitsijä on taloyhtiön hallituksen valitsema toimitusjohtaja, joka johtaa taloyhtiötä hallituksen ja yhtiönkokouksen antamien ohjeiden mukaisesti. huolehtii taloyhtiöiden juoksevista asioista: Lyhyesti sanottuna isännöitsijän tehtävänä on saada taloyhtiön arjen asian sujumaan mahdollisimman kitkattomasti. Isännöitsijän tärkeimpänä tehtävänä on hallitustyöskentely: isännöitsijä valmistelee asiat päätöksentekoa varten ja huolehtii niiden toimeenpanosta. Lisäksi isännöitsijä huolehtii kiinteistön elinkaaren suunnitelmallisesta hallinnasta: tätä varten isännöitsijä organisoi talon ylläpitotehtävät sekä saneeraus- ja perusparannusprojektien suunnittelu ja organisointi ja niihin liittyvä taloussuunnittelu.

Isännöitsijän tehtäväluettelo löytyy tästä.

Miksi taloyhtiösi valitsisi meidät isännöitsijäksi

Meidän extranet-ratkaisu on vertaansa vailla, erittäin kustannustehokas ratkaisu, joka tarjoaa automaattisesti hallituksen ja asukkaiden tarvitseman infromaation. Henkilöstömme on poikkeuksellisen osaavaa ja kokenutta. Tee tarjouspyyntö tästä.

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy:n arvot

Olemme Suomen Isännöintiliiton jäsenyritysisannöintiliitto

Ajankohtaista

Tweets by @jyvip

Tili- ja isännöinti m2
Tekniikantie 2 C
02150 Espoo
Puh: 0207 352 810
sähköposti: toimisto (at) tim2.fi

lomakkeetservicesyhteys

Isännöintiliiton uutisia

Taloyhtio.net - uutiset

Taloyhtio.net

Oikeusministeriön tietoisku Asunto-osakeyhtiölaista

Tietoisku