Select the language by clicking the flag

language=en language=fi language=se
logo

Tili- ja isännöinti m2

Du kan se den här texten på svenska, eftersom dina språkinställningar i din webbläsare är setted till svenska eller inställningen är inte språkstöd Vi stöder engelska, svenska och finska. Om du vill ändra språkinställningar i din webbläsare, se webbläsarens hjälp. Men du kan välja språk på våra webbsidor även från flagg menu, som ligger i toppen av varje sida.

Ren Disponent Byrå!

Vi är en Disponent byrå som verkar i Mellersta Finland, Tammerfors och Esbo -området, och vi kontrollerar fastigheternas verksamhet. I Jyväskylä gör vi affärer med namn Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy och andra med vår hjälpfirmanamn Tili ja isännöinti m2.

Vad är fastighetsförvaltning?

Fastighetsförvaltning är en experttjänst som säkerställer att det dagliga livet i bostäder går bra, kan levnadskostnader förutses och reparationsprojekt går enligt plan. Fastighetsförvaltning sköter hemmen för 2,7 miljoner människor som bor i radhus och flerbostadshus.

Varför ska du välja oss som din disponent

Vår personal är mycket talang och erfarenhet. Vår noll admin extranettjänsten utvecklats av oss med state-of-the-art fastigheter manger systemet ger oss konkurrensfördelar, och vi kan sälja vår produkt med mycket kostnadseffektivt. Du kan be om en offert härifrån.

Värden av Jyväskylän Isännöintipalvelu Ab

Vi tillhör den Finska Fastighetsföretagande FederationFinska Fastighetsföretagande Federation


Tili- ja isännöinti m2
Tekniikantie 2 C
FI-02150 Espoo
Finland
Tel: +358 207 352 810
e-mail: toimisto (at) tim2.fi

lomakkeetservicesyhteys

Information om bostadsaktiebolag av Justitieministeriet

Bestämmelser som gäller vardagsliv